مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مطالبه وجه

سلام بنده مبلغی را به کسی به عنوان قرض داده و پس از گذشت یک سال ایشان از پرداخت پول امتناع کرده و در جواب تلفن های بنده گفته که ندارم برین شکایت کنید اکنون که بنده شکایت کرده می گوید که پول را دستی به بنده داده در صورتی که هم چنین اتفاقی نیفتاده، الان باید بنده چیکار کنم از شما راهنمایی می خواستم؟

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام شما در دفاع بگویید ثابت کنید پول دستی بوده بهر حال بحوه پرداخت نوع پول و زمان و مکان مهمه در جواب سوال و در نهایت تقاضای اتیان سوگند کنید .