مشاوره حقوقی رایگان - بیمه و حوادث کاری

با سلام و عرض احترام، بنده برج سه حادثه کاری دیدم بعد از حادثه بعد از چند روز سرگیجه و تب بی علت، درگیر بیماری تهاجمی خاصی نا شناخته ای شدم، با توجه که طول درمانم تا مهره، و عدم همکاری پیمانکار حتی برا کارها بیمه ایم، و برگی های مرخصی م، با توجه که الان بیمه ندارم نیاز مکرر به رفتن نزد پزشکان و هزینه های سنگین پزشکی، میخواهم بدونم میتونم بیمه مشاغل آزاد رد کنم یا بیمه قبل از تموم شدن طول درمانم فردا مشکلی ایجاد نمیکنه، اگه نه پس چه کار کنم میشه راهنمایی کنید، با تشکر.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،همین مواردرابه اداره کارمحل بنویسید.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به سازمان تأمین اجتماعی حوزه محل کارتان مراجعه کنید.یاالله