مشاوره حقوقی رایگان - موضوع خواسته و یا شکوائیه باید چه باشد؟

ضمن تشکر از عوامل سایت به استحضار میرساند؛ داور رای خود را صادر، ابلاغ و بعد از گذشت مدت اعتراض رای قطعی میشود. در زمانیکه پیرامون رای اجرائیه صادر شده در حین اجرا رای، قاضی اجرا برای بندی از رای داوری مورد اجرا که محکوم علیه در 4 مورد انجام تعهد موارد مشخص را بدون هرگونه شرطی محکوم بوده را برای تسهیل در نحوه اجرا برای رفع ابهام به داور ارجاع میدهد و از او میخواهد که موارد محکومیت را بصورت شماره گذاری اعلام فرمایید. داور در پاسخ اجرا در زمانیکه پرونده اظهارنظر وی امر به مختومه شده و ایشان عملا برابر قانون نمی تواند در مفاد رای دخل تصرف داشته باشد، اعلام میدارد که محکوم علیه باید 2 مورد مشخص را به شرط پرداخت مبلغی از سوی محکوم له انجام دهد.
با این نامه رای اصلی دستخوش تغییرات شده و قاضی اجرا به این موضوع بسنده و رای را با اجرای 2 مورد اجرا میکند و اعتراض بنده بجایی نمیرسد و قاضی میگوید مرجع استعلام رفع ابهام داور بوده و ایشان اینگونه ارائه طریق داشته و هیچگونه تخلفی در روند اجرا برابر قانون انجام نداده است.
حال بنده ضمن اینکه زمان اولیه اعتراض به رای را از دست داده، با این اقدام داور 2مورد از خواسته های خود را از دست داده و حتی برای انجام دو مورد دیگر مبلغی را پرداخت نموده که در این میان به نوعی بازنده این موضوع هستم. برای همین منظور میخواهم از داوری که حقوق بنده را نادیده گرفته و به اعتبار پروانه داوری مرجع داوری از این طریق توهین نموده شکایتی مبنی بر مطالبه خسارت باتوجه به ماده 501 ق.ا.مدنی و حتی ابطال نامه های رفع ابهام صادره که دستخوش تغییرات در زمانیکه این حق را نداشته را مطرح کنم. بفرمائید موضوع شکایت و یا خواسته بنده باید چه باشد تا به نوعی هم خسارت خود را گرفته باشم و هم نامه های رفع ابهام صادره از سوی داور را در اجرا بلا اثر نمایم؟ پیشاپیش ممنون از راهنمایی و ارائه طریق حقوقدانان دادراه هستم.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

آنچه که از موضوع دستگیری شد شماسریعا اقدام کنید درصورت لزوم تماس بگیرید تا بیشتر راهنمایی کنم