مشاوره حقوقی رایگان - دیه کار افتادگی نخاع 66 درصد به بالا و اسیب دیدگی مهره های 2 تا 7 چقدر میباشد

سلام تصادف کردم زمان تصادف مشکلی نداشتم بعد 3ماه فلج شدم یکباره به بیمارستان که بردند ام آر ای انجام دادن گفتند مهره های گردن 2 تا 7 جابجا شده و به نخاع فشار آورده تحت عمل جراحی قرار گرفتم بعد عمل جراحی کمیسیون پزشکی 66درصد به بالا کار افتاده زد شغلم راننده بیابان بود زمان واژگونی با کامیون چپ کردیم هیچ مدرکی از زمان تصادف نداریم آیا دیه به ما تعلق می‌گیرد تنها مدرک گزارش، پلیس و بارنامه بار از زمان حادثه است لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
زمان تصادف شما کی هست؟.
قانون جدید هست که خود راننده وسیله نقلیه میتونه از بیمه شخص ثالث استفاده کنه.
شما میتونیدبا دردست داشتن کروکی راهنمایی و پزشکی قانونی.. علیه صندوق تامین خسارتهای جانی طرح شکایت کنید.
به نظر بنده چون این کار حتما شدنیست با یک وکیل دادگستری صحبت کنی تا پیگیر کارتون بشه

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

اگر کمیسیون پزشکی قانون ضایعه را مربوط به حادثه تصادف زد شما می‌توانید از محل پرداخت حق بیمه راننده دیه خود را مطالبه کنید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. 66٪ مبلغ 218 میلیون تومان می شود اگر بیمه ات شامل سرنشین شود بیمه باید پرداخت نماید در غیر این صورت از بیمه شکایت کنید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم