مشاوره حقوقی رایگان - دیه از کار افتادگی

سلام خدمات شما عزیزان. ممنون میشم پاسخ دقیق بدهید و راهنمایی نمایید.
من در یک تصادف رانندگی منجر به عمل گردن و گذاشتن پلاتین در گردن شدم. خواستم بدونم آیا غیر از درصدی که پزشک قانونی نوشته از بیمه بابت از کار افتادگی پول جداگانه میشه گرفت؟ آیا چنین امکانی وجود دارد؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

تشخیص از کار افتادگی با کمیسیونی ست که در تامین اجتماعی بررسی میشود.