مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک و دریافت سندرسمی بدون حضور و رضایت مالک، توسط خریدار.

سلام
دوسال پیش ازانقلاب،قطعه زمینی بمساحت۳۰۰متر،به مبلغ ۹۰هزارتومان،بصورت قولنامه فروخته،دوسوم مبلغ را دریافت ویکسوم باقیمانده را به زمان ارایه سندرسمی موکول کردیم.
پس ازانقلاب،خریدار، بدون اطلاع و حضور بنده، بااستفاده ازبخشنامه ای که دریافت سند بدون حضور فروشنده را تنها با استناد به (قولنامه) مقدور میکرد،اقدام به دریافت سند رسمی،پیش ازتسویه حساب کامل بابنده کرده و حق و حقوق بنده را تمام کمال پرداخت نکرده است.
درحال حاضر، ملک بنده که یک سوم کل مبلغ را دریافت نکرده ام، بالای میلیارد میارزد.
بفرماییدبنده چگونه میتوانم احقاق حق کرده و باقیمانده طلبم را ازخریدار به وجه روز مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بايد دادخواست مطالبه وجه يكسوم مبايعه نامه به انضمام مطلق خسارات وارده من جمله تاخير تاديه را ازدادگاه بخواهد

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

دوستمون درست پاسخ داده باید همین کار رو کرد البته خسارت تاخیر تادیه رو اکثرا از زمان تقدیم دادخواست محاسبه میکنن