مشاوره حقوقی رایگان - ملک عقب نشینی

با عرض سلام ، ملکی موروثی و کلنگی واقع در منطقه 14 تهران دارای عقب نشینی میباشد، آیا هنگام نوسازی شهرداری موظف به پرداخت پول به مالک یا مالکین بابت قسمتی که در طرح تعریض کوچه هست میباشد؟ و اینکه در صورت فروش به دیگری باید قیمت تمام ملک محاسبه شود یا اینکه باید قیمت قسمت عقب نشینی از قیمت کل کسر گردد؟

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام بله شهرداری باید پول زمین را بدهد ولی معمولا با دادن پروانه یا تجاری یا جریمه ها محاسبه می کند و بجای پول چنین هزینه هایی را دریافت نمی کند.

در مبحث فروش موضوع توافق است ممکن است فروشنده بگوید قسمتی که در طرح هست را n تومان ارزان تر محاسبه می کنم و مورد قبول واقع شود یا خیر