مشاوره حقوقی رایگان - قانون تملک آپارتمان ها

با سلام. مالك يك واحد از مجموعه سي واحدي هستم كه مرحوم پدرم ساخته و فروخته در حال حاضر ١٤ واحد سند تنظيم شده و الباقي هنوز به نام مرحوم پدرم مي باشد.
با تعدادي از ساكنين تصميم گرفتيم تا مجمع عمومي تشكيل بدهيم و چنان چه در جلسات حاضر شدن اكثريت نيمي از مساحت هيئت مديره را تعيين كنيم. سوال كه دارم اين است كه آيا تمامي مراحل از اول تا آخر قوانين تملك آپارتمان نشيني به صورت يك پكيج كه بتوان ازش استفاده كرد؟ يعني تمامي دعوت نامه ها يا فرم هاي تصميم گيري هيئت مديره جهت انتخاب مدير در كل جمع آوري و به صورت يك فايل وجود دارد يا خير؟ ممنون ميشم چنان چه پاسخ دهيد و اگر ميشود از مجموعه اسناد يك فايل جهت راهنمايي استفاده كرد را پيشنهاد دهيد.

پاسخ ها :

قانون تملک آپارتمان ها مالکیت آپارتمان هیئت مدیره آپارتمان مجمع عمومی مجتمع مسکونی