مشاوره حقوقی رایگان - فروش اپارتمان

سلام بنده آپارتمانی رو فروختم و در قبالش مغازه و دو فقره چک دریافت کردم مغازه رو تحویل گرفتم چک اول بخاطر کرونا 15 روز صبر کردم تا پاس بشه حالا بیست روز از موعد چک دوم گذشته و طرف پاس نمیکنه به بهانه های مختلف در ضمن در قرارداد بندی قرار دادیم که در صورت برگشت خوردن چک های ذکر شده در قرارداد قرارداد یک طرفه فسخ می‌باشد ممنون میشم برای فسخ راهنماییم کنین

پاسخ ها :

فسخ قرارداد به دلیل پاس نشدن چک ثمن معامله برگشت چک ثمن معامله فسخ قرارداد آپارتمان خرید و فروش ملک