مشاوره حقوقی رایگان - طرح تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام،
پدرم 32 ماه و دوازده روز سابقه جبهه عملیاتی با ارتش داره
میخام بدونم این طرح تبدیل وضعیت به من میخوره
با توجه به قانون کسر درصدی از سابقه جبهه و تبدیل مابقی به داوطلبانه
کارت ایثار هم داره ولی داوطلبانه نیست
با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام درصورتی که مشمول استفاده از مزایای قانون باشید چکیده موضوع ماده 21قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران واصلاحات والحاقات بعدی ان ناظر به بند و ماده 44 قانون برنامه توسعه پنجم مربوط به تکلیف دستگاههای دولتی برای استخدام 25 درصدازظرفیت استخدامی خودازبین ایثارگران و5 درصداز رزمندگان وفرزندان انان درصورت مطابقت تخصص تحصیلات وداشتن مجوز استخدام ویاخروجی نیرو مربوط می شودکه البته اعتبارقانون نسبت به تبدیل وضعیت مشمول کسانی می باشد که از سال 1390 تا 1395 شاغل بوده اندبارعایت همه شرایط وبرای شروع ایثارگران وخانواده انان باید از بنیاد شهیدورزمندگان از یگان اعزام کننده معرفی نامه دریافت نمایند وموضوع را پیگیری کنندموفق باشید