مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش آپارتمان توسط سازنده

عرض ادب و احترام.
بنده با شخصی قرارداد محضری مشارکت ساخت داشتم، در قرارداد قید کردم که پیش فروش تنها با حضور طرفین قرارداد به عنوان شاهد و هماهنگی کتبــی باشد. بعد از چند ماه بدلیل پیش فروش سازنده و توقف عملیات ساختمانی، این قرارداد مشارکت را از طریق دادگاه فسخ کردم. بعد از فسخ ، نوبت به ابطال پیش فروش ها رسید. اما احضاریه از طرف دادگاه در خصوص دعوی حقوقی یکی از پیش خریداران به طرفیت من آمده با مطالبه ایفای تعهد و تنظیم سند.
در حالی که بنده طرف قرارداد فروش نیستم و به عنوان مالک و صاحب سند هنگام عقد قرارداد پیش فروش، نه امضا نه اثر انگشت و نه رضایت کتبی دادم. ضمنا سازنده مالکیتی از زمین ندارد و دانگی از بنا هم بدلیل عدم ایفای تعهد به ایشان تعلق نگرفت. در خصوص وکالت هم تنها وکالت کاری بلاعزل که خود محضر صادر کرد به ایشان دادم، در حدود این وکالت کاری اصلا واژه فروش، پیش فروش، انتقال قید نگردیده و تنها در امور کاری و اداری حدود اختیارات مشخص شده.
چگونه ممکن است که دادگاه حقوقی از پیش خریدار به طرفیت بنده قبول دعوی کند ؟ با این اشاره که هیچ گونه مدرکی چه سازنده (پیش فروشنده) چه پیش خریدار دال بر رضایت کتبی فروش و امضا از طرف من ندارند.
از این که متن طولانی شد عذرخواهی میکنم .

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر دفاع مناسب داشته باشید دعوا رد خواهد شد با وکیل مشورت فرمایید