مشاوره حقوقی رایگان - اعلام فسخ معامله از طرف فروشنده

با سلام بنده یک واحد اپارتمان در اسفند 98 پیش خرید کردم کل ثمن معامله 457 میلیون میشد ابتدا 50 میلیون نقد دو فقره چک به مبلغ هر کدام 100 میلیون به فاصله یک ماه و مبلغ 57 میلیون دیگر با درخواست فروشنده به صورت نقد به ایشان پرداخت نمودم قسط بعدی که مبلغ 50‌میلیون بود ایشان با ترفندی خاص و با هماهنگی مشاور املاک در محل حضور نیافت و بعد نیز جواب تماس بنده را نیز نداد و با توجه به اینکه از ایشان شماره حسابی نداشتم نحوه پرداخت ثمن معامله به وی رو نمیدانستم حال با توجه به بندی که وی در زمان عقد قرارداد اضافه کرده که در صورت پرداخت نشدن وجه ، فروشنده میتواند معامله را فسخ کند و با توجه به اعلام نشدن شماره حساب یا چگونگی پرداخت وجه ایا میتواند معامه را فسخ کند ؟

پاسخ ها :

فسخ معامله از طرف فروشنده عدم دسترسی به فروشنده برای پرداخت ثمن معامله فسخ معامله ملک فسخ معامله خرید و فروش ملک