مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه

سلام برام از اداره کار رای نهایی شده و شاکی برده و برام اجراییه گذاشته و رفتم گفتند ابلاغ میکنیم و چهارشنبه برام پیام اومد که پرونده شما به اجرا مدنی شعبه 3 حقوقی رفته و در صورت نیاز ابلاغیه میاد و دیروز پنجشنبه کلیه حسابهای بانکی ام مسدود شده بدون اینکه برام ابلاغ بیاد
الان چیکار کنم با توجه به اینکه بابت قرارداد قلابی که درست کرده و شکایت کرده ام در حال انجام در 6 دادیاری هست

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از ابلاغ اجرائیه و اعلام به شما که ظرف ده روز اموال خود را معرفی یا انتقال ندهید ابلاغی نمی اید و اموال توقیف میشود