مشاوره حقوقی رایگان - مبنای محاسبه خسارت تاخیر تادیه

در خصوص خرید ملکی مابه التفاوت هزینه به فروشنده، یک عدد آپارتمان در حال ساخت داده بودم و متعهد شده بودم در تاریخ ... آپارتمان را تحویل بدهم در غیر اینصورت مبلغ روزانه .... تومان خسارت بدهم البته فروشنده هم متعهد شده یک انباری تحویل بدهد که نداده بود من هم آپارتمان در حال ساخت را به دلیل بهم خوردن قراردادم با مالک نتونستم اصلا تحویل بدهم
دادگاه در نهایت مرا به مبلغ .... میلیون تومان چون آپارتمان در حال ساخت مقوم شده بود محکوم کرد و در دادنامه نوشته
"مرا به مبلغ .... تومان بابت اصل خواسته محکوم کرده و اعلام کرده خسارت تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست باید بپردازم."
حالا سوال من اینست که : خسارت تاخیر تادیه روی اصل خواسته و رقم اعلام شده محاسبه می شود یا روی تاخیر در زمان پرداخت آپارتمان؟؟؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

پاسخ شما نیاز به مطالعه دادنامه و دادخواست طرح شده دارد