مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر افسر تصادفات که کروکی کشیده و اعتراض به نظر کارشناس تعیین خسارت

با سلام
من با خودروی خودم به سمت دوربرگردون در حرکت بودم که خودرویی با سرعت بسیار زیاد از سمت در جلو راست با جلو سمت چپ خودروی من برخورد کرد و بخاطر سرعت زیادش نتونست خودروش رو کنترل کنه و با شدت به پشت ماشینی که در پارک، و کاملا متوقف بود هم برخورد کرد به طوری که حداقل نزدیک به یک متر جابجاش کرد. افسر تصادفات بدون توجه به سرعت بسیار بالای اون خودرو که از آثار به جا مونده کاملا مشخص بود من رو به دلیل حق تقدم فرعی به اصلی صد در صد مقصر اعلام کرد و حتی گفت خسارت اون یکی خودرو که در پارک بود هم با من هست! و اعلام کرد چون خط ترمزی وجود نداره نمیشه گفت سرعت اون خودرو بالا بوده در صورتی که اون خودرو ABS داشت و به هیچ وجه خط ترمزی به جا نمیذاره ولی از آسیب شدید خودروی در پارک کاملا واضحه که سرعت اون خودرو بسیار زیاد بوده و حتی مالک اون خودرو حاضر هست این رو شهادت بده!
بعد از اون هم کارشناس خسارت، تمام وسیله ها رو برای تعویض محاسبه کرده و قیمتهایی که منظور کرده از قیمت واقعی بازار بسیار بالاتر هستند و هزینه اجرت تعویض قطعات رو هم بسیار بالا در نظر گرفته و حتی مبلغ داغی رو از اون کسر نکرده است!
سقف بیمه من خیلی خیلی کمتر از مجموع خسارت محاسبه شده است و گفتن بقیه خسارت رو باید از جیب خودم بدم. سوال من اینه که حرف افسر در مورد خط ترمز درست بوده یا خیر و آیا الان باید به نظر افسر تصادفات و کارشناس خسارت اعتراض کنم یا اینکه صبر کنم اونها بابت الباقی مبلغ خسارت شکایت کنن و بعدش من برای اعتراض به نظر افسر تصادفات و کارشناس خسارت اقدام کنم.
قبلا از راهنمایی شما ممنونم

پاسخ ها :

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام بنظرم به نظریه کارشناس اعتراض کنید تا به هیئت کارشناسی ارجاع شود