مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از رد مال به نرخ روز از یک فقره چک کلاهبرداری

با سلام و خسته نباشید
من حدود 5 سال قبل حدود 30 میلیون تومان به یکی از آشنایان خودم بعنوان قرض پرداخت کرده بود که ایشان در آن زمان رییس هیت مدیره شرکت خودشان بود که در قبال این مبلغ یک فقره چک با امضای خودش و مهر شرکت به من داد که در موعد مقرر به بانک مربوطه مراجعه کردم نهایتا بابت عدم موجودی و عدم مطابقت امضای صاحب و با امضای متن چک گواهی عدم پرداخت را گرفتم. ‌طی شکایتی کاغذی به یک سال حبس و اصل رد مال در حق من و همین مبلغ جزای نقدی در حق دولت محکوم شد. متهم مدتی زندانی شد و با آمدن مرخصی و غیبت طولانی کماکان با ترفند امروزه در حال زندگی خودش هست و بابت بدهی خودش هیچ اقدامی نمیکند
حال که بیشتر از ده سال میگذرد و ارزش 30 میلیون آن زمان به 30 هزار تومن امروزه برابر است
سوال اینکه چگونه میتوانم با حکم صادره خسارت و ضرر زیانهای وارده را با گذشت چندین ساله رد مال را به نرخ روز بگیرم
از چه راهی میتوان خسارت و ضررو زیان رد مال محکوم شده را به نرخ روز دریافت کنم
آیا برای گرفتن خسارت ضرر و زیان از رد مال به نرخ روز باید دادخواست حقوقی بدهم ؟ با چه موضوع و خواسته ای باید دادخواست خودم را مطرح کنم ؟
با تشکر صمیمانه.

پاسخ ها :

نیره دهقان پور

سرکار خانم نیره دهقان پور :

عنوان دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه است به استناد حکم صادره