مشاوره حقوقی رایگان - تصادف سواری با موتور

با سلام خسته نباشید
بنده از فرعی وارد خیابان اصلی که وسط بلوار داره شدم که یه باند رو تا نصف کامل رد شدم به طوری که موقع تصادف به بلوار وسط خیابان رسیده بودم و اصلا امکان عبور موتور از جلوی ماشین وجود نداشته
و موتور که به علت صحبت کردن با تلفن حواسش نبود و سرعتش بالا بود به گوشه سپر جلو سمت راننده خورد
و زمین خورد

فاصله پشت ماشین به طوری بود که از پشت ماشین راحت میتونست ماشین عبور کنه

مقصر این تصادف کیه
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام کارشناس باید بعد دیدن محل و بررسی صحنه و تحقیق نظر بده و وکیل قاضی نظرشان کارآمد نیست .