مشاوره حقوقی رایگان - حق مشرفیت و غبن در معامله

ملکی را در اصفهان به تاریخ 30 تیر امسال قولنامه کردم. در روند امور جهت انتقال سند به شهرداری مراجعه کردم که متوجه شدم مبلغ 27 میلیون قبض به اسم حق مشرفیت را برایم نوشته اند .. با توجه به اینکه این طرح در اینده شاید به مرحله اجرا دراید که من ذینفع در ترقی و پیشرفت آن نخواهم بود چگونه میتوانم ثابت کنم که حق مشرفیت را خریدار باید بپردازد که ذینفع ارزش افزوده ملک در اینده خواهد بود نه من
و سوال دوم اینکه ایا میتوانم با توجه به این جریان ادعای غبن افحش داشته باشم در معامله

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله اگر خیار غبن را از خود سلب و ساقط نکرده باشید میتوانید