مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سند ملک

سلام، وقت بخیر.
قولنامه ملکی را در خرداد 97 در دفتر املاک تنظیم کردم. در تاریخ 97/11/21 پس از گرفتن پروانه ساخت توسط فروشنده، سند قطعی زده شده است. در برگ انتقال سند قطعی استعلام از شهرداری، اداره امور مالیاتی و ثبت املاک قید شده است. سؤال من این است که، آیا احتمال این که ملک در رهن بانکی بوده باشد و فروشنده کتمان کرده ( فروشنده به ما گفته با سند ملک وامی گرفته نشده ) و یا استعلام مربوطه توسط دفتر خانه اسناد رسمی اخذ نشده وجود دارد؟
علت سوالم جمله ای است که در منضمات مورد معامله آمده: (مورد معامله با منصوبات در آن که با وام یا ودایع مربوطه جزء مورد معامله است)
ممنون از راهنمایی و پاسخ گویی شما.

پاسخ ها :

استعلام سند در رهن بانک منضمات مورد معامله استعلام سند ملک سند در رهن بانک قوانین خرید و فروش ملک