مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع تجدید نظر خواهی به دادگاه بدوی

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. این پیامک برای من اومد. تجديد نظر خواهي شماره .... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 109 دادگاه كيفري دو شهرستان شهريار ارجاع و با شماره ... ثبت گرديد.
من در دادگاه بدوی محکوم شدم. بی گناه بودم و اعتراض زدم برای برائت که برود تهران. اما ارجاع داده شده به دادگاه بدوی.دلیل چی میتونه باشه؟ ممنون

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

ابتدا به دادگاه بدوی میره سپس از همان شعبه به تجدیدنظر ارسال میشه