مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد جانبازان

سلام و تشکر فراوان.
من جانباز 70 درصد، کارمند رسمی با سابقه خدمت قابل قبول 23 سال و 6 ماه هستم. در حکمم میزان حقوق، 7/750/000 تومان است بدون اضافه کاری.
لطف فرمایید برای من حساب کنید که اگر الان تقاضای بازنشستگی پیش از موعد مقرر قانون ایثارگران کنم، با چه حقوقی بازنشستگی می پذیرند؟
ممنون.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورتی که 6 سال و6 ماه کسری خدمت شما مورد ارفاق واقع شود وبا 30 سال بازنشسته شوید حدود 90 درصد حقوق فعلی یعنی قریب به 7 م تومان دریافت خواهید نمود موفق باشید