مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی در لیست بیمه

سلام، وقت بخیر. مادر من مستمری پدرش را چند سال است که دارد می گیرد. اما به تازگی متوجه شدیم و مدارکی از پدرش پیدا کردیم که پدر ایشون در شرکت نفت 29 سال و 6 ماه کار کردن و بازنشسته شدن اما حقوق کارگری در یک شرکت دیگر رو دارن میگیرن که پدرشون 14 سال کار کردن و خیلی حقوق کمی هست. میشه راهنمایی بفرمایید که چگونه اقدام کنیم تا مادرم بتونه به حق قانونیش برسه و حقوق شرکت نفت بگیره؟ ممنون از شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام؛با این توضیح که شاید شرکت مربوطه از شرکت‌های تحت پوشش شرکت نفت بوده و... بامراجعه به امور بازنشستگان شرکت نفت موضوع را پیگیری نمایید.