مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند ایثارگر

سلام. من فرزند جانباز 10% و با سابقه 3 سال حضور داوطلبانه در جبهه هستم. در سال 90 به عنوان مربی پیش دبستانی با قرارداد کار معین زیر نظر دار القران همکاری کردم که مجلس برای جذب مربیان پیش دبستان سال 90 به صورت حق التدریسی تایید کرده. ما هم فرم حق التدریسی را پر کردیم ولی هنوز جذب نشده ایم. این تبدیل وضعیت جدید که مجلس تایید کرده، شامل ما هم می شود؟ از کجا پیگیری کنم؟خواهش میکنم جواب بدید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام چکیده موضوع ماده 21قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران واصلاحات والحاقات بعدی ان ناظر به بند و ماده 44 قانون برنامه توسعه پنجم مربوط به تکلیف دستگاههای دولتی برای استخدام 25 درصدازظرفیت استخدامی خودازبین ایثارگران و5 درصداز رزمندگان وفرزندان انان درصورت مطابقت تخصص تحصیلات وداشتن مجوز استخدام ویاخروجی نیرو مربوط می شودکه البته اعتبارقانون نسبت به تبدیل وضعیت مشمول کسانی می باشد که از سال 1390 تا 1395 شاغل بوده اندبارعایت همه شرایط وبرای شروع ایثارگران وخانواده انان باید از بنیاد شهیدورزمندگان از یگان اعزام کننده معرفی نامه دریافت نمایند وموضوع را پیگیری کنندموفق باشید