مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خلافی خودرو توسط فروشنده خودرو

سلام. من 4 ماه پیش یک ماشین رو وکالتی خریدم. وقتی برای تعویض پلاک رفتم دیدم خلافی رو پرداخت نکرده. وقتی با فروشنده تماس گرفتم گفت دوست ندارم پرداخت کنم. در قولنامه هم نوشته ام که خلافی تا فلان تاریخ با فروشنده است. الان مهلت وکالت هم تموم شده و من نمیتونم ماشین رو بفروشم. چجوری و از کدوم مرجع قانونی میتونم شکایت کنم؟ لطفا کامل راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

نسیم محمدیان رسنانی

سرکار خانم نسیم محمدیان رسنانی :

سلام بايد دادخواست بطرفيت ايشون بديد و الزام ايشون به تنظيم سند رسمى خودرو ، فك پلاك و پرداخت خلافى هاى خودرو تا تاريخ تنظيم مبايعه نامه رو بخواهيد