مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده مختومه شده

آیا امکان دارد در پرونده ای حدود3 سال پیش حکم به جزای نقدی صادر شده و مأمورین با دستور دادستان با اجبار و تهدید به اتهام مواد مخدر بلاصاحب از بنده اقرار گرفتند و بقیه متهمین را تبرئه کردند. آیا امکان پیگیری پرونده و اثبات تهدید و ارعاب مأمورین مواد مخدر و تغییر در حکم صادره وجود دارد؟؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام در دعاوی جزایی انهم با ارایه دلیل و مدرکی جدید میتوان در دیوان محکوم علیهددرخواست اعاده دادرسی بدهد