مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مدیر ساختمان

با سلام و وقت بخیر. بنده در یک ساختمان 10 واحدی سکونت دارم. مدیر این ساختمان اقساط فاضلاب و قبوض را پرداخت نکرده. در صورتی که مبالغ از طرف ساکنین به ایشان داده شده در ضمن ایشان به مدت 9 ماه در حال بازسازی ساختمان خود می باشد و موجب مزاحمت برای تمامی ساکنین شده است. ایشان هیچ صورتجلسه ای درباره مدیر بودنشان ندارن. چه باید کرد؟ بدهی اقساط 7 میلیون تومان است.

پاسخ ها :

سخاوت  قويدل كلاشي

سخاوت قويدل كلاشي :

استان :

سلام .اگر صورت جلسه ای در رابطه با مدیر بودنش ارایه نداده شما چرا پول به ایشان دادید نهایت به دلیل اینکه مدیر در واقع امین محسوب است میتوانید شکواییه خیانت مطرح کنید ودر خصوص مزاحمت ایشان دادخواست رفع مزاحمت وجبران خسارت وارده به محاکم حقوقی ارایه کنید.