مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حبس

سلام کسی که اصلا تمکین نکرده و از حبس استفاده می کند مهریه و نفقه می گیرد تمکین منوط به گرفتن تمام مهریه حالا بعد از چند سال معلوم نیست این همه گرفت تمکین نکرد چکار باید بکنم و چه قانونی ناشزه هم نمی شود چون از حبس استفاده می کند شما را به خدا تجربه دارید موارد مشابه دیدید یا داشتید کمکم کنید کارگر فروشنده هستم نفقه قسط وام مهریه شبانه روز هم مثل موتور کار کنم دو برابر مزد کارگری بدهند می شود دو تومان که اصلا امکان نداره اعسار دادم با احتساب پیش قسط و هر چهار ماه. یک سکه و نفقه وِ.. جوابگو نیستم که هزینه دادرسی را هم بدم برای هزینه دادرسی سکه را زوجه میگیرد زوج باید هزینه را بدهد. کی باید دادخواست اعسار بدهم برای هزینه همزمان یا جداگانه 2 به کجا باید بنویسم که نفقه را لااقل ندم. به والا کفر نباشه می خواهم خود کشی بکنم بهتره یا بروم بگم بفرست زندان. اش نخورده دهن سوخته دیگر حوصله ام لبریز شده برای چه کسی بنویسم و بگم شما را بخدا راهکار بزارین دستم از زمین واسمان کوتاست هیچ کس گوش نمی کند کجا بگم و بنویسم نتیجه بگیر مِحق دارید ولی خواهشن کوتاه جواب ندهید و نظر لاقل دو نفر را بشنوم. تشکر می کنم. لااقل بنویسم بعد نگویند اگر پیگیری می کرد نتیجه می گرفت. بعد هم خودکشی بکنم بهتر چون یک عمر باید بدهم چی میشه معلوم نیست لطفا در چند بخش جواب بدهید

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام طلاقش بدهید لااقل نفقه قطع می شود و اقساط بلند مدت تر می شود.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام صبر کنید خسته میشود احتمالا قصد زندگی ندارد توافقی طلاق بدهید . واگر واقعا معسر هستید یک مدت بروید زندان بهتر از ان است که خودکشی کنید ، برای بدهکاران مالی خصوصا
مهریه زندان سخت گیری نمیکند رای باز میشوید شاید هم خیری پیدا شد کمکتان کرد