مشاوره حقوقی رایگان - مسقف کردن پاسیو

سلام، وقت به خیر.
ما امسال یک واحد طبقه اول در یک آپارتمان 5 طبقه و 10 واحدی خریداری کرده ایم. که در هر طبقه، دو واحد یکی واحد جلو و دیگری واحد عقب ساختمان است. واحد عقب من دو عدد نور گیر یا پاسیو به مساحت تقریبا 6 متر دارد که بین همه واحد های عقب مشترک است. ولی فقط واحد من به آن دسترسی دارد. آیا مسقف کردن آن با توری های مشبک یا سقف کاذب که تبادل هوا و نور دارد و برای جلوگیری از ریزش وسایل است، مانعی دارد؟ همچنین اگر وسیله ای از طرف ساکنین بالا در آن قسمت بیفتد یا از عمد بیندازند، قابل پیگیری و غیر قانونی است؟
متشکرم.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورتی که قسمت مدنظر جز مشاعات است رضایت شرکا ضروری است ودرغیر اینصورت بلا مانع است موفق باشید.