مشاوره حقوقی رایگان - تهمت لواط

با سلام.
بنده از شخصی شاکی شدم و در طی رسیدگی به پرونده متهم در دادسرا در جلسه ی مواجهه حضوری، خارج از بحث اصلی پرونده صریحا بیان کرده که من با خواهر زاده اش لواط کردم. ( درحالی که اینطوری نبوده و تهمت است و من را به عنوان فاعل لواط معرفی کرده) و توی صورتجلسه جمله اش قید شده و خودش هم امضا کرده.
حالا سوال اینه که:
1- من میتونم بابت این تهمت از این آقا شکایت کنم یا نه؟
2- این صورتجلسه ی بازپرسی خودش به تنهایی برای اثبات کافی هست؟
3-این که این آقا صراحتا به بنده عمل لواط رو به ناروا نسبت داده اند چه مجازاتی شاملش میشه؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنین.
باتشکر از وقتی که گذاشتین.

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام شما تحت عنوان قذف می توانید از وی شکایت کنید و به همان پرونده استناد کنید مجازات قذف 80 ضربه شلاق حدی است که تنها با رضایت شاکی ساقط می شود