مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام. من اختلال دو قطبی دارم. چند سال پیش یک زمانی در بیمارستان هم بستری شدم. الان من اگر بخوام طلاق بگیرم، به دلیل اختلال حضانت پسرم رو امکان داره به من ندن و من نتونم حضانت پسرم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام سوال شما کمی مبهم است شما زوج هستید یا زوجه ؟ اساسا پسر شما چند سال سن دارند؟ اما به طور کلی بله بیماری شما می تواند مانع حضانت فرزندتان شود