مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث زن از شوهر

با سلام.
در صورت فوت یک مرد، که دارای یک همسر دائمی و فقط یک خواهر پدری است. (پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ مرد فوت شده اند.)

1. آیا اول سهم زن را میدهند، و بعد از باقیمانده ی آن سهم بقیه وراث ( اولاد مَرد ) را می دهند؟

2. اگر زن مهریه داشته باشد، اول مهریه زن را می دهند، بعد از باقیمانده ی اموال سهمش را می دهند ؟

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
زن باید مهریه ، اجرت المثل و نفقه و جهیزیه اش را دادخواست بدهد و پیش از آن ماترک و مرده ریگ را توقیف کند
همچنین باید گواهی حصر وراثت درخواست بدهد و پس از آن نیز دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهد. زن 1/4 از دارایی شوهر را سهم الارث میبرد