مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت کارمند با انتقالی شغلی

سلام. اگر برای شخص پایور 4 سال خدمت ناجا، حکم انتقالی بزنن برای شهرستان. ولی قبول نکنه و 14 روز یک بار در محل خدمت قبلی اش یا نیروی انسانی معاونت خودش حضور بزنه. چه اتفاقی میفته؟ با درخواست استعفای ایشون مخالفت شده و میخواد اخراج بشه. استعفا قبل از حکم انتقال بوده.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

غیبت 14 روزه مربوط به قانون سابق است در حال حاضر چه مستمر چه متناوب یکی است