مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه از پدر و مادر

با سلام. من 33سالم هست و 7 سال هست که ازدواج کردم و یک پسر دو ساله دارم. در این7 سال یارانه ام رو از پدر و مادرم جدا نکردم و خانومم هم یارانه اش رو از خانوادش جدا نکرده. الان پسرم یارانه نمیگیره. میخواستم یارانه رو از خانواده هامون جدا کنیم. میخواستم ببینم اگر الان ثبت نام کنم برای خودم و خانومم و پسرم، بهمون یارانه تعلق میگیره یا نه؟ ممنون.

پاسخ ها :

جدا کردن یارانه از پدر و مادر جدا کردن یارانه از خانواده ثبت نام یارانه یارانه