مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه توسط دکتر

سلام ببخشید خانمم به بنده خیانت کرده و خودش به کارش اعتراف کرده ولی باز هم می‌خواهم که دکتر تشخیص دهد که رابطه با شخص دیگری داشته ایا امکان این میباشد که به غیر از پزشک قانونی می‌توان به دکتر مراجعه کرد واین رابطه را تشخیص دادممنون میشم جواب بنده را بدهید تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به پزشک متخصص این حوزه رجوع شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید به پزشک متخصص مراجعه کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

اگر مدت زیادی از رابطه گذشته باشد چنین امکانی وجود ندارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما برای تشخیص تعداد رابطه عملاً چنین امکانی وجود ندارد پزشکی قانونی می‌تواند چنین مسئله‌ای را تشخیص دهد و نه سایر پزشکان

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی میفرمایید اقرار کرده دیگر چه نیاز به نظر پرشک؟!!!!

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تشخیص رابطه باید ظرف سه روز تا یک هفته نمونه برداری بشه و آزمایش بگیرند تا مشخص بشه.
اگر از وسایل بهداشتی استفاده کرده باشد حتی اگر فرد با چند نفر رابطه داشته باشد مشخص نمی شود و این کار شما به نظر بی فایده است و نتیجه ای نخواهد داشت.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام به متخصص مراجعه کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دکتر فقط تشخیص می‌دهد نزدیکی شده ولی شخص موردنظر قابل تشخیص نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقرار سید دلایل و اشرف دلایل است وقتی خودش اقرارمیکند چه نیاز به پزشکی قانونی است