مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

باسلام, خانم من نزدیک به یک ماهه منو دو تا فرزند دوسالمو رها کرده و رفته خونه پدرش بدلیل اعتیاد من و همه لوازم خونه رو اومده برده حتی لوازمی که من خریده بودم, الان من بخدا دیگه خیلی خسته شدم با این دوتا بچه کوچیک و خونه ی بدون هیچ لوازمی برای زندگی, الان خواهشمندم منو راهنمایی کنین که باید چکار کنم و در ضمن هنوز خانمم درخواست طلاق نداده فقط جهیزیشو اومده همه رو برده فقط من میخوام هرجور شده بچه هامو بدن بمن. باتشکر از همه عزیزان مهربان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بچه ها تا 7 سالگی با مادر بعد به پدر تعلق میگیرد این هم بگم در صورت عدم اعتیاد شما