مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک

با سلام
بنده در شرکتی فعالیت داشته و مسول مالی هستم و می خواهم استعفا بدهم اما متا سفانه ایتعفا بنده را قبول نمی کنند و چون چک تضمین دارم نگران هستم که من را اذیت کنند چه باید بکنم و شرایط کاری جدیدی برایم پیش آمده که با این شرایط از دست خواهم داد
لطفا همکاری کنید ممنون

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

ایا تعهد به خدمت دارید ؟چقدر از زمان قرارداد کاری شما باقی مانده است؟