مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ارتکاب فعل حرام

حگم دادگاه هم امده و محکوم به یک سال حبس تعزیری شده ام و همچنین محرومیت از دوسال تدریس شغل من هم معلمی هست و اتهام وارده به من ارتکاب فعل حرام از طریق ترویج و تبلیغ افکار ضاله است میخواستم بینم راهی هست این حکم رو به جزای نقدی تبدیل کنم یا نه. ویه وکیل بخواد بدام لایحه بنویسه چقدر هزینه داره تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام حق الوکاله توافقی است،ممکن هست در دادگاه تجدیدنظر اگر سوسابقه نداشته باشید به مجازات های جایگزین حبس محکوم بشید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بسته به شرایطتان که فرهنگی می باشید می توانید از مقررات تخفیف قانونی استفاده کنید.