مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق دختر شهید از حقوق پدری

من 20سال است که متراکه کردم و تا به الان هر چه پیگیر حق و حقوق از حقوق پدری شده ام به نتیجه نرسیده ام فقط یکبار به مدت یکسال برقرار شد و دوباره قطع کردند اکنون میتوانم با گرفتن وکیل پیگیر حق و حقوق خود بشوم اول اینکه میتوانم حقوق پدری را مجدد برقرار کنم و سوال دوم ایا میتوانم حق و حقوق این بیست سال که به من پرداخت نشده است مطالبه کنم و چگونه میتوانم یک وکیل خوب برای پیگیری و وکالت پیدا کنم
در ضمن بخاطر فقر مالی مجبور به فروش کلیه خود هم شده ام

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام امکانش وجود دارد اگر استان خراسان رضوی و شمالی هستید خوشحال میشم کمکتون کنم

پرسشگر :

با سلام خدمت شما بزرگوار
نه متاسفانه بنده اصفهان ساکن هستم
ممنون و متشکرم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی به کانون وکلای دادگستری استان مراجعه ودر خواست وکیل معاضدتی بفرمایید.یاالله