مشاوره حقوقی رایگان - سلب آزادی تن

سلام
یک بیمارستان بود که یک بخشی داشت برای کودکان و نوجوانان ( مربوط به اعصاب و روان ) . والدین می توانستند فرزندان خود را در این بخش بستری کنند حتی اگر فرزندان شان مخالف بستری شدن در آن بودند . سپس برای مدتی ( چند روز تا چند هفته ) آن اشخاص در آن بستری می شدند و درب روی آنها قفل می شد و حق خروج از آنرا نداشتند .
سوال من این جاست که آیا آن اشخاص بستری شده می توانند به جرم سلب آزادی ، مخفی کردن شخص در جایی یا آدم ربایی علیه والدین و مسئولین آن بیمارستان شکایت کنند ؟

با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله میتواند طرح شکایت شود و بررسی شود که لازم بوده یا خیر