مشاوره حقوقی رایگان - آیا امضای الکترونیکی خطر دارد

با سلام.. من به تازگی در یک کسب و کار اینترنتی عضو شدم ... و آنها یه فرم که قرارداد مدنی نام داشت برای من فرستادن که در انتها باید امضای الکترونیکی میزدم...
از اونجایی که هیچ اطلاعی از امضای الکترونیکی ندارم... خیلی میترسم که از امضا و یا مشخصاتم سو استفاده بشه... میشه لطفا راهنماییم کنید خیلی دلهره دارم...
آیا امضای الکترونیکی میتونه به ضررم باشه یا آنها در جای دیگر از اون به ضررم استفاده کنند؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در کسب و کار اینترانتی خیلی مراقب باشید که کلاهبرداری زیاد صورت میگیرد