مشاوره حقوقی رایگان - توقیف کامیون لیزینگی

سلام خسته نباشید احتراما کامیون از شرکت لیزینگ سال 85 خریداری و قراداد اجاره به شرط تملیک بوده و بنده مستاجر بوده ام حتی دربرگ سبز شناسنامه ذکر شده و فقط پلاک به نام بنده بوده حال مبلغ چهارمیلیون از بانک وام گرفته بودم بعلت تصادف با خودرو سواری خودم بعلت پرداخت دیه بازداشت بودم و این وام پرداخت نشد و بانک درنبود بنده کامیون را توقیف می نماید و نزدیک سه سال قسط کامیون پرداخت نمیشود تکلیف چیست میتوان شکایت کرد ممنون

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

علت پرداخت نشدن اقساط بازداشت شما بوده یا توقیف توسط لیزینگ؟

پرسشگر :

باسپاس ظاهرا نتونستم سوال خودم را واضح بیان نمایم خدمتتان تماس خواهم گرفت.تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.کار قانونی بوده وجای شکایت ندارد.یاالله