مشاوره حقوقی رایگان - بزرگ کردن سن شناسنامه

سلام چند سال پیش بخاطر ازدواج مجبور شدم 7سال سن شناسنامه رو کوچک کنم ولی الان بخاطر بازنشستگی به مشکل برخوردم آیا میتونم دوباره برای بزرگ کردن شناسنامه اقدام کنم چجور و تا چند سال امکان داره موافقت کنن ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

افزایش سن در شناسنامه برای بازنشستگی افزایش سن در شناسنامه افزایش سن شناسنامه ثبت احوال