مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود

سلام وقت بخیر
با پدرم یک ملک قولنامه ای داریم که 3 دانگش به اسم من هست 3 دانگ به اسم پدر و ثمن معامله 75 میلیون در قولنامه ذکر شده
الان پدرم شکایت کرده که من پولی ندادم به پدرم
و میخواهد 3تا شاهد بیاورد که دوتا از شاهد هاش برادر هاش هستن.
آیا دادگاه برادر های پدرم رو به عنوان شاهد قبول میکند یا نه چون خانواده اش هستن ؟؟؟

پاسخ ها :

آیدا نظری

آیدا نظری :

بهتر هستش وکیل بگیرین اگه خواستین با شماره 09307662008 تماس بگیرین

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

سلام .ادای شهادت شرایطی دارد که خویشاوندی یا قرابت خانوادگی جزء شرایط آن نیست.بنابربن دادگاه با وجود بقیه معیارها شهادت آنان را میپذیرد