مشاوره حقوقی رایگان - جرم با پلاک دیگران

سلام وقت بخیر
من دوسال پیش یک خودرو فروختم و وکالت فروش دادم به طرف و یک ماه مهلت برای تعویض پلاک، دیروز از پلیس مبارزه با مواد مخدر استان یزد با من تماس گرفتن و گفتن شما مالک خودرو هستید و من خدمتشون گفتم که خودرو را در سال 97 فروختم و بهم گفتن هنوز پلاک من رو خودرو نصب هست و مرتکب جرم شده اند و من رونوشت سند رو براشون ارسال کردم ، میخواستم ببینم برای من مشکلی پیش میاد یا خیر ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

خلاف با پلاک خودرو فروشنده عدم تعویض پلاک خودرو فروخته شده پلاک خودرو خودرو