مشاوره حقوقی رایگان - چک

چهار سال پیش حکم غیابی از دادگاه بابت دو فقره چک بلامحل گرفتم تو این مدت هر چه تلاش نمودم مالی از اموال متهم پیدا و به دادگاه معرفی کنم موفق نشدم. سوالم اینه.
ایا میتونم از دادگاه درخواست جلب نامبرده را نمایم؟ و سوال بعد ایا چک من شامل مرور زمان میشود؟ اگر شامل مرور زمان میشود مدت مرور زمان اینگونه چکها چند سال میباشد.
با تشکر و سپاس از شما

پاسخ ها :

حسن  جرفي

حسن جرفي :

سلام
در صورتیکه هیچ امولی از محکوم الیه پیدا نشده می توانید در خواست جلب بکنید و چک شامل مرور زمان نمی شود .