مشاوره حقوقی رایگان - متهم به ضرب و جرح

با سلام. باز پرس رای در حد لوث بزه کار و مسلم دانسته
بنده به هیچ عنوان کاری انجام ندادم. اختلاف ملکی بوده.
چند نفر اون جا حضور داشتن. هیچ کدام در تحقیقات محلی و شهادت که بنده بروم کلانتری گفتن درگیری نبوده ولی شاکی الکی گفته با یک بیل زده به کمرم که من بیهوش شدم و دماغم شکسته و نامه پزشک قانونی گرفته.
نامه پزشک قانونی به جای کبودی کمر کبودی گردن و اندام و مچ دست و دماغ نوشته.
موقع حضور کلانتری در محل هیچ گزارشی روی برگه ای که بنده امضا زدم و شاکی از ضرب وجرح ننوشته. بعدا مراجعه کرده و در کلانتری گفته دماغت شکسته.
شاهدینی که ایشان آورده هیچ کدام در آن جا حضور نداشتن. گفتن ما شنیدم من گفتم خوب زدم حقش بوده به دروغ من نمی شناسمشون.
پیک پرونده سرقت هم برای بنده درست کردن که محکوم شدن. خلاصه قصدشان بالا کشیدن زمین بنده بود که نتونستن و از طریق دخترشان این پرونده را درست کردن.
خواهشا راهنمایی کنید. من چه کاری باید کنم؟ ممنون از شما.