مشاوره حقوقی رایگان - افزایش خواسته

سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی.

خواهان علیه خوانده دعوایی مبنی بر اثبات بیع و الزام به تنظیم سند رسمی می دهد.
در جلسه اول متوجه می شود که ملک در رهن است و درخواست افزایش خواسته به فک رهن را هم طبق ماده 98 آیین دادرسی مدنی می دهد.
وکیل خوانده اعتراض میکند که منشا واحد ندارد و از مصادیق افزایش خواسته نیست. اما در کمال تعجب قاضی پرونده میگوید هم منشا بودن یعنی این که هر دو در رابطه با یک ملک است.

میخواستم نظر شما را در این خصوص بدانم و آیا بر روی این مساله اختلاف آرا وجود دارد یا این قاضی متاسفانه متوجه موضوع نیست؟

ممنون میشوم که پاسخ بنده را بدهید.
با سپاس فراوان.