مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان وام دار

با سلام.
آپارتمانی با وام اوراق مسکن بعد از یک ماه از گذشت دریافت وام فروختم و بعد از 45 روز تحویل دادم. با توجه به این که در قولنامه وام ذکر شده است اقساط وام از تاریخ قولنامه به پای خریدار است یا از زمان تحویل.
در صورت داشتن قانون یا عرف مربوط به موضوع راهنمایی بفرمایید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

فروش آپارتمان با وام اوراق فروش آپارتمان دارای وام پرداخت اقساط وام مسکن توسط خریدار اقساط وام مسکن وام اوراق وام