مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. حدود یک سالی می شود که با خانمی آشنا شده ام و قصد ازدواج با ایشان را داشتم. در طول این مدت آشنایی با یکدیگر رابطه هم داشتیم. در یکی از رابطه ها منجر به دخول ‌گردید. از رابطه های قبلی این خانم باخبر بودم و نسبت به اینکه در حین رابطه با من بکارت شون رو از دست دادن مطمئن نیستم. بعد از گذشت این یک سال به رفتارهای بد این خانم پی بردم و تصمیم به قطع رابطه گرفتم. بعد از گفتن تصمیمم بهشون، شروع به تهدید کردن و ایجاد مزاحمت در محل کار کردند. حتی به درب منزل پدری من نیز آمدند. الان من مانده ام چیکار کنم لطفا من رو راهنمایی کنید. خیلی ازتون سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام تا زمانی که شاکی خصوصی در خصوص جرایم منافی عفت نباشد به پرونده رسیدگی نمی شود و اگر ایشان هم شکایت کنند که خودشان هم یک سوی رابطه هستند مگر اینکه شکایت زنا به عنف نمایند که البته اثبات آن سخت خواهد بود.

پرسشگر :

خیلی ازتون ممنونم

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بهتر است رضایت ایشان را جلب نمایید در حد تقصیرتان