مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و ناباروری

سلام.خدمت وکلای محترم.
بنده دو سال و نیم سال هست با شوهرم ازدواج کردم. بچه دار نمیشدیم. حدود یک سال پیش رفتیم دکتر و گفتن کلا عقیم هست. بعد ازدواج فهمیدم که به خاطر عقیم بودن همسرش اولش هم بعد 5 سال ازش طلاق گرفته. با این که راه های دیگری هم وجود داره برا باروری ولی ایشون میگن کلا حرام هست و نمیرم دکتر. محل سکونتم هم قم هستش. الان یک ماهی هستش که قهر کردم و اومدم شهرستان خونه پدرم. قصد دارم نرم تا خونه رو بیاره این جا. چون اون جا م رنو اذیت میکنه و عذاب روحی میده. اون هم میگه نمیرم با این که میدونم ناشزه حساب میشم ولی میخوام 2 سال این طور تموم شه بشه 5 سال. آیا بعد از 5 سال میتونم طلاق بگیرم و مهریه ام بگیرم. اون هیچی نداره. یعنی به دستم هیچی نمیرسه؟

پاسخ ها :

محمدجواد  انصاري دزفولي

محمدجواد انصاري دزفولي :

استان :

سلام امکان درخواست طلاق وجود دارد. در صورت نیاز به اینجانب تماس بگیرین